GevelsGent
TerrasBier
CityGame
WafelGent

3 dagen Bourgondisch genieten in Gent

Gent is genieten met een grote G. Relatief onbekend bij het grote publiek en daarmee een verrassende bestemming voor uw groepsuitje. Met het Virtual reality en augmented reality programma in Gent voegen we technologie toe om deze bijzondere stad te gaan verkennen. Zo wordt een standaard stadsbezoek bijzonder en kan het grote genieten beginnen.

Bij 3 dagen Bourgondisch genieten in Gent is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 2 x Overnachting in een 3 sterren Hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 2 x goed verzorgd ontbijtbuffet
 • 1x Goed verzorgd drie gangen diner
 • Gent City Challenge
 • Rondleiding bierbrouwerij en proeven van drie huis gebrouwen biertjes
 • VR Dinner Game
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Rondvaarttocht over de Leien
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 299,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 319,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 309,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 299,- p.p. exclusief btw

Exclusief toeristenbelasting a €2,50 p.p. per nacht
Drankjes op basis van nacalculatie

Een unieke combinatie van actie en genieten in historisch decor

Op nog geen 2,5 uren rijden van Utrecht bent u al op de plaats van bestemming. Gent heeft alles weg van een typisch bourgondische stad. Een stad met een rijke historie, grachten, heerlijke Belgische bieren, sfeervolle restaurantjes met heerlijk eten en drinken. Wij hebben een arrangement samengesteld, die in de afgelopen jaren een succes is geweest voor vele groepen. Een gebalanceerd programma met kennismaking met de stad, vrije tijd en gezellige locaties met goed eten en drinken.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog volledig aanpassen aan uw wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Gent -Optioneel per touringcar.
Aankomst in Gent en ontvangst door uw reisbegeleider -Optioneel ontvangst met Belgische wafel of goed verzorgd diner.
Inchecken in het hotel.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.30 uur        
Aanvang City Challenge Gent, een ludieke manier om de stad te leren kennen

12.30 uur        
Heerlijke lunch in de binnenstad van Gent

14.00 uur        
Aanvang rondleiding bierbrouwerij en proeven van drie huis gebrouwen biertjes.

15:00 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid om programma op eigen wijze in te vullen.

19.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game – goed verzorgd drie gangen diner in een sfeervol restaurant in Gent, waarbij tussen de gangen door een spel wordt gespeeld met virtual reality.
Bekend maken winnende team.

22.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven van Gent te verkennen.

Dag 3

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte

11.00 uur        
Rondvaartocht over de grachten van Gent.

12.00 uur        
Vertrek op eigen gelegenheid naar Nederland -Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

De Nieuwste Teamgames

City Challenge Gent

Met onze unieke City Challenge beleef je een ongekend avontuur in Gent. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad en kom je langs de bekende bezienswaardigheden van deze historische stad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Dinner Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel  een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes en communicatie is cruciaal.

Genieten in Gent

Gent is de hoofdstad van Oost-Vlaanderen. Gent leeft en is een weekendje weg meer dan waard. Het is dan ook een ideale stedentrip voor een uitje met uw medewerkers of vrienden. Eigenzinnig Gent ademt de geschiedenis uit. De middeleeuwse sfeer biedt je een boeiende cultuurcocktail die tot aan de rand gevuld is met het trendy- en moderne stadsleven. Gent is de stad voor levensgenieters, niks moet, alles kan, een stad op mensenmaat. De sympathieke en gastvrije Gentenaren weten wat goed leven is en daar laten ze u graag kennis mee maken.

Ervaren Evenementenbureau

Wij organiseren en verzorgen al meer dan 15 jaar personeelsreizen en groepsweekenden in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk op de bestemming. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige reisbegeleiding ter plaatse wordt voor u geheel verzorgd, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten!

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer - €59,- p.p. toeslag
Vervoer per touringcar, prijs op aanvraag
Gentse Beer Walk, prijs op aavraag
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche

De prijs van dit 3-daagse arrangement Gent is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Onze partner

Maak van uw groepsuitje een bijzondere belevenis

Met recht kunt u deze partner proffesioneel noemen. Een partner die al ruim 15 jaar ervaring heeft in het bedenken van bijzondere evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten en locaties

 • Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair.
 • Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen.

Prettige ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Wie wilt dat nou niet een onvergetelijk en spraakmakend evenement organiseren. Wij nemen uw wensen graag in ontvangst. Voor een informatief gesprek komen wij graag in contact met u. Samen gaan we een fantastische dag organiseren. 

Bovendien organiseren wij ook groepreizen en incentives. De bestemmingen variëren tussen Nederland en Letland, Malta, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Belgie

Genieten in Belgie van mooie kleinschalige hotels, gastvrijheid en heerlijk culinair genieten. Dat vindt u in ons aanbod met golfweekendjes, fietstrips en groepsuitjes.

Gent

Gent ligt in België in de provincie Oost-Vlaanderen, de stad heeft indrukwekkende historische architectuur met middeleeuwse gebouwen, kastelen en kerken. Gent wordt vaak vergeleken met het romantische Venetië vanwege de vele grachten en bruggen die de stad doorkruisen. Het Gentse Lichtfestival is een populair evenement waarbij de stad wordt verlicht door kunstinstallaties. Ook zijn de Gentse Feesten erg populair, met tal van activiteiten, waaronder straattheater, live muziek, markten en vuurwerk. Gent herbergt het Museum voor Schone Kunsten en het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst.

Hotelidee.be maakt gebruik van cookies
Hotelidee.be is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.be