City Challenge Brugge
Brugge
Bierbrouwerij
Sfeerbeeld Brugge 2
Bierbrouwerij Rondleiding

Bourgondisch Brugge - Sneukelen geblazen - Groepsuitje in deze middeleeuwse stad

Dat de liefde door de maag gaat weten de Belgen maar al te goed. Deze twee daagse staat in het teken van bourgondisch genieten. En dat in een entourage van Middeleeuwse taferelen maakt deze reis wel heel bijzonder.

Bij dit Bourgonisch Brugge arrangement is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding
 • Programmaboekje met plattegrond
 • Tour "Sneukelen geblazen" Brugge met aantal Brugse lekkernijen
 • Diner aan het romantische Minnewater
 • Overnachting in hotel in centrum van Brugge op basis van 2 personen per kamer
 • Ontbijtbuffet in het hotel
 • Boottocht over de Reien
 • Bezoek frietmuseum
 • Afsluiting met Vlaamse frieten en snack

Groepstarieven:

 • Vanaf 25 personen € 244,- per persoon exclusief btw
 • Vanaf 50 personen € 234,- per persoon exclusief btw
 • Vanaf 100 personen € 214,- per persoon exclusief btw

Bent u met minder personen vraag dan naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0031-316581916.

Parkeren
Fietsverhuur

Bourgondisch Brugge

Brugge is ook een ideale bestemming voor een groepsreis. Er zijn talloze excursiemogelijkheden en groepsactiviteiten te organiseren in een historische sfeer. Daarnaast is de stad Brugge overzichtelijk, compact en op een acceptabele reisafstand vanuit Nederland.

Sneukelen geblazen

Dat de liefde door de maag gaat weten de Belgen maar al te goed. Deze twee daagse trip staat in het teken van bourgondisch genieten. En dat in een entourage van Middeleeuwse taferelen maakt deze reis wel heel bijzonder. Brugge heeft veel te bieden als het op smaakpapillen aan komt.

Kletskoppen, nunnebillen, mokken, Steenbrugse hesp en uiteraard chocolade. Het is dan ook smikkelen, smullen…..of zoals de Belgen zeggen; “Sneukelen geblazen”

Overnachten

Wij hebben een jarenlange samenwerking met diverse hotels in centrum van Brugge. Deze zijn grotendeels in het hart van de stad gelegen, zodat alle programmaonderdelen op loopafstand van elkaar zijn. Het arrangement is op basis van 2-persoonskamers samengesteld, maar uiteraard kunnen we op aanvraag ook 1-persoons kamers voor u reserveren. Op slechts 20 minuten afstand van Brugge ligt Oostende aan de Belgische kust. Een overnachting aan de kust is zeker aan te bevelen wanneer u een dag in de stad wenst te combineren met lekker uitwaaien op het strand.

Programmavoorstel

Dag 1

 • Vertrek met eigen vervoer of optioneel per  Touringcar naar Brugge (tijd vertrek in overleg aan te passen)
 • 13.00 uur Optioneel ontvangst met een kopje koffie of thee en een heerlijke Belgische Wafel of
  goed verzorgde lunch in de bierbrouwerij.
 • 14.00 uur Start “Tour Sneukelen geblazen” onder begeleiding van een Local.
  Kletskoppen, Belgisch bier, Steenbrugse hesp en uiteraard chocolade. Het is dan ook smikkelen, smullen…..of zoals de Belgen zeggen; “Sneukelen geblazen”.
 • 16.00 uur Einde Tour, inchecken hotel en tijd om op te frissen voor het avondprogramma.
 • 19.00 uur Aanvang diner aan het romantische Minnewater
 • 22:00 uur Einde diner en tijd om uitgaansleven Brugge te verkennen of drankje te doen in de bar van het hotel.

Dag 2

 • Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.
 • 09:30 uur: Uitchecken hotel, voor een bagageruimte wordt eventueel gezorgd.
 • 10:30 uur: Boottocht over de Reien.
 • 11:30 uur: Bezoek aan het Belgisch frietmuseum met afsluitend Vlaamse frieten en een snack om het weekend in bourgondische stijl af te sluiten.
 • 14:30 uur: Einde programma en aansluitend mogelijkheid om op eigengelegenheid een bezienswaardigheden in Brugge bezoeken.

Optioneel kan er een afsluitende lunch georganiseerd worden.
Vertrek met eigen vervoer of  optioneel per touringcar naar Nederland.

Maatwerk

Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld. Aan de hand van uw wensen kunnen we een programma op maat samenstellen. Er zijn diverse originele groepsactiviteiten om Brugge op een andere manier te leren kennen. Voorbeelden hiervan zijn: Ludieke stadswandeling met entertainment, walking dinner, feestavond in een bierbrouwerij, Tijl Uilespiegel, Ansichtkaart Rally, koetsentour, etc. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen vervoer naar Brugge te gaan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit Bourgondisch Brugge arrangement is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Bert Bremer
9
28 september 2022
Leuk uitje. Programma onderdelen mooi op elkaar aansluitend goed eten, goed hotel, prima organisatie. Alles klopte. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een ontspannen uitje in een prachtige authentieke stad. Fietstochtje extra boeken is een aanrader.

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Omgeving

Belgie

Genieten in Belgie van mooie kleinschalige hotels, gastvrijheid en heerlijk culinair genieten. Dat vindt u in ons aanbod met golfweekendjes, fietstrips en groepsuitjes.

Brugge

Brugge ligt in België. De stad staat bekend om zijn goed bewaarde middeleeuwse architectuur. De historische binnenstad is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt indrukwekkende gebouwen zoals het Belfort van Brugge, het stadhuis en de Basiliek van het Heilig Bloed. Brugge wordt vaak "Venetië van het Noorden" genoemd vanwege de schilderachtige kanalen die door de stad lopen. Brugge staat bekend om zijn heerlijke chocolade. Daarnaast kun je in Brugge genieten van andere Belgische specialiteiten, zoals wafels en frieten.

Hotelidee.be maakt gebruik van cookies
Hotelidee.be is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.be