Golfbaan
Golfbaan
Golfbaan
Golfbaan

Golfen bij Wellington Golf

Golfbaan Wellington, gelegen in Oostende, is voorzien van 9-holes. Wanneer u snel bent uitgekeken heeft u de mogelijkheid om dezelfde 9-holes nog een keer te golfen. Ook heeft de golfclub een prachtige horeca gelegenheid, met uitzicht op de golfbaan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0031-316581916.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan

Golfen bij Wellington golf

Golfbaan Wellington, gelegen in Oostende, is voorzien van 9-holes. Wanneer u snel bent uitgekeken heeft u de mogelijkheid om dezelfde 9-holes nog een keer te golfen. Ook heeft de golfclub een prachtige horeca gelegenheid, met uitzicht op de golfbaan.

Prijzen

Zomertarieven
9-Holes greenfee ma t/m vr:€30,-
9-Holes greenfee za, zo: €35,-
18-Holes greenfee ma t/m vr : €50,-
18-Holes greenfee  za, zo: €55,-
In Juli en augustus wordt weekend tarief aangerekend.

Zomertarieven zijn geldig van 1 april tot 31 oktober 2024. 

Wintertarieven
9-Holes greenfee ma t/m vr:€24,-
9-Holes greenfee za, zo: €28,-
18-Holes greenfee ma t/m vr : €38,-
18-Holes greenfee za, zo: €44,-

Wintertarieven zijn geldig van 1 november tot en met 31 maart 2024.

Onze partner

Algemeen

Golfbaan Wellington is gevestigd in Oostende. Intussen heeft de golfbaan voor dit komende jaar al weer een 750 tal leden en nog veel meer bezoekende greenfee spelers. Iedereen daarvan draagt bij aan de sfeer, de gezelligheid, de betrokkenheid. Een bruisende golfbaan.

9-Holes golfbaan Wellington

De golfbaan, gelegen in Oostende, biedt met 9-holes en een prachtige weg om te beginnen met golfen. Golfbaan Wellington staat open voor zowel leden als niet leden. Een potje golfen met vrienden, familie of collega's is allemaal mogelijk. Een initiatie voor een vereniging of bedrijf is ook mogelijk.

Golffaciliteiten

De golfbaan beschikt over de volgende banen en oefenfaciliteiten:

  • 9 holes baan
  • Driving range en toptracer

Restaurant The Pigeon

Tot grote teverdenheid van de klanten is het restaurant zo ingericht dat u zicht heeft op de groende golfvelden en zicht op de skyline van Oostende. Woensdag tot zondag heeft wordt er een voortrekkelijke lunch aangeboden tussen 12 uur en half 3. Van soep tot steak tartaar bij het voorgerecht tot ravioli en tagliatella bij het hoofdgerecht. Het restaurant biedt plek voor 40 personen.

De golfclub is elke dag geopend vanaf 09:00.

Omgeving

Belgie

Genieten in Belgie van mooie kleinschalige hotels, gastvrijheid en heerlijk culinair genieten. Dat vindt u in ons aanbod met golfweekendjes, fietstrips en groepsuitjes.

Oostende

Oostende ligt aan de Belgische kust, de stad heeft brede zandstranden die in de zomermaanden populair zijn voor zon- en zeeactiviteiten. De lange promenade langs het strand biedt een schilderachtige plek om te genieten van de zeebries. Oostende heeft een levendig stadscentrum met winkelstraten, boetieks en restaurants. De Koninklijke Gaanderijen is een elegante, overdekte galerij en biedt een charmante plek voor wandelingen met uitzicht op de zee. Oostende heeft een rijke maritieme geschiedenis, die wordt weerspiegeld in het Maritiem Museum en het Mercatormuseum.

Hotelidee.be maakt gebruik van cookies
Hotelidee.be is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.be