Groepsuitje Brugge
Stadsaanzicht Brugge
Brugge
Brugge
Aanbevolen Brugge

Middeleeuws Spektakel in Brugge - 2 daagse reis naar Belgie

Voor de ultieme Middeleeuwse sensatie gaat u naar het prachtige Brugge. De gehele binnenstad is een sprookje! De fantastisch bewaard gebleven stad schopte het al eens tot culturele hoofdstad van Europa. Terrassen zijn er in overvloed. Vooral aan de markt en de Burg. Wij verzorgen een bijzonder programma om Brugge op een originele manier te ontdekken.

Bij dit Middeleeuws Spektakel in Brugge is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Programmaboekje met plattegrond
 • Citytour Brugge onder begeleiding van een professionele gids
 • Rondleiding bierbrouwerij
 • Proeven van een huisgebrouwen biertje of een glas frisdrank
 • Magic dinner
 • 1 Overnachting in hotel in centrum van Brugge op basis van 2 personen per kamer
 • 1x Ontbijtbuffet in het hotel
 • Boottocht over de Reien

Groepstarieven:

 • Vanaf 25 personen € 220,- per persoon exclusief btw
 • Vanaf 50 personen € 214,- per persoon exclusief btw
 • Vanaf 100 personen € 210,- per persoon exclusief btw

Bent u met minder personen vraag dan naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0031-316581916.

Parkeren
Fietsverhuur

Middeleeuws Spektakel in Brugge

Brugge is een ideale bestemming voor een groepsreis. Er zijn talloze excursiemogelijkheden en groepsactiviteiten te organiseren in een historische sfeer. Daarnaast is de stad Brugge overzichtelijk, compact en op een acceptabele reisafstand vanuit Nederland.

2 dagen Brugge

Brugge, culturele hoofdstad van Europa in het jaar 2002, is een indrukwekkende Middeleeuwse stad met vele monumenten, musea en een historisch stadslandschap.

Middeleeuws Spektakel Brugge waant u zich in de tijd van de 15 eeuw. Een prachtige stadswandeling die u de mooiste plekjes van de stad leert kennen, brengt u terug in de Middeleeuwen. Na een bezoek aan de bierbrouwerij en het proeven van een huisgebrouwen biertje heeft u de tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Een bezoek aan de prachtige musea, winkelen of genieten van de vele terrasjes die de stad rijks is. ’s Avonds wordt u uitgenodigd voor het Magic Diner waarbij u geniet van een voor- hoofd- en nagerecht en wordt verrast met een Stand Up Show door illusionisten en close up goochelen. De avond kan worden afgesloten met een drankje in de bar van het hotel of in een van de vele gezellige kroegjes die Brugge rijk is.

De volgende ochtend wordt u wakker met een goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel. Het programma wordt afgesloten met een boottocht over de grachten van Brugge. Een hele andere manier om deze prachtige Middeleeuwse stad te beleven. Uiteraard heeft u nog alle tijd om op eigen gelegenheid van Brugge te genieten. Laat u zich verrassen tijdens een actieve verkenning van deze historische stad met zijn Bourgondische leven.

Overnachten

Wij hebben een jarenlange samenwerking met diverse hotels in centrum van Brugge. Deze zijn grotendeels in het hart van de stad gelegen, zodat alle programmaonderdelen op loopafstand van elkaar zijn. Het arrangement is op basis van 2-persoonskamers samengesteld, maar uiteraard kunnen we op aanvraag ook 1-persoons kamers voor u reserveren. Op slechts 20 minuten afstand van Brugge ligt Oostende aan de Belgische kust. Een overnachting aan de kust is zeker aan te bevelen wanneer u een dag in de stad wenst te combineren met lekker uitwaaien op het strand.

Programmavoorstel

 Dag 1

 • Vertrek met eigen vervoer of optioneel per  Touringcar naar Brugge (tijd vertrek in overleg aan te passen)
 • 13.00 uur: Aankomst Brugge (optioneel met vers kopje koffie of thee en een overheerlijke Brugse Wafel in het sfeervolle Vlaamse koffiehuis).
 • Aanvang Citytour Brugge; storytelling onder begeleiding van een professionele gids met een bezoek aan de bekendste bezienswaardigheden, maar ook plekken die u als individuele toerist niet snel zou ontdekken.              
 • 15:00 uur: Rondleiding door de Belgische bierbrouwerij en aansluitend proeven van een huisgebrouwen pintje.
 • 16:00 uur: Vrije tijd en mogelijkheid om Brugge op eigen gelegenheid te verkennen en/of inchecken in het hotel.  
 • 19:00 uur: Aanvang Magic Diner waarbij u geniet van een voor- hoofd- en nagerecht en wordt verrast met een Stand Up Show door illusionisten en close up goochelen.
 • 22:30 uur: Vertrek naar het hotel, waar er gekozen kan worden om te borrelen aan de bar in het hotel of het uitgaansleven in Brugge te verkennen.

Programma Dag 2

Dag 2

 • Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.
 • 10:00 uur: Uitchecken hotel, voor een bagageruimte wordt eventueel gezorgd.
 • 11:00 uur: Boottocht over de Reien en aansluitend mogelijkheid om op eigen gelegenheid een bezienswaardigheden in Brugge bezoeken.

Optioneel kan er een afsluitende lunch georganiseerd worden.

Vertrek met eigen vervoer of optioneel per touringcar naar Nederland.

Maatwerk

Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld. Aan de hand van uw wensen kunnen we een programma op maat samenstellen. Er zijn diverse originele groepsactiviteiten om Brugge op een andere manier te leren kennen. Voorbeelden hiervan zijn: Ludieke stadswandeling met entertainment, walking dinner, feestavond in een bierbrouwerij, Tijl Uilespiegel, Ansichtkaart Rally, koetsentour, etc. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen vervoer naar Brugge te gaan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit Middeleeuws Spektakel in Brugge is geldig tot en met 31 december 2024.

Anoniem
9
25 april 2023
Bij deze willen wij jullie heel erg bedanken voor de top-organisatie van ons weekend. Het paste precies en was ook een super leuk programma. We willen Marianna ook heel erg bedanken voor haar inzet. Door haar vriendelijkheid en haar organisatie is het weekend perfect verlopen. Alle complimenten richting haar.
Anoniem
9
28 april 2022
Het was een heel fijn weekend! Alles verliep zoals afgesproken, de activiteiten waren super en het eten was goed. Ook op het hotel niets aan te merken, top!

Kees Jansing
9
15 maart 2018
Brugge was een prachtige weekend. Goed georganiseerd en de mensen achter de boeking waren heel professioneel en behulpzaam. Het was een bedrijfsuitje om nooit te vergeten. Verder dus geen opmerkingen, gewoon goed.
Anoniem
10
15 maart 2018
Met het bedrijf een weekendje weg geweest naar Brugge. Het was fantastisch en ook erg lekker om aan het eind op het strand uit te waaien met elkaar.
merel van Heteren
9
15 maart 2018
We hebben genoten van dit fantastische bedrijfs weekendje weg. Bedankt voor de goede organisatie.

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Omgeving

Belgie

Genieten in Belgie van mooie kleinschalige hotels, gastvrijheid en heerlijk culinair genieten. Dat vindt u in ons aanbod met golfweekendjes, fietstrips en groepsuitjes.

Brugge

Brugge ligt in België. De stad staat bekend om zijn goed bewaarde middeleeuwse architectuur. De historische binnenstad is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt indrukwekkende gebouwen zoals het Belfort van Brugge, het stadhuis en de Basiliek van het Heilig Bloed. Brugge wordt vaak "Venetië van het Noorden" genoemd vanwege de schilderachtige kanalen die door de stad lopen. Brugge staat bekend om zijn heerlijke chocolade. Daarnaast kun je in Brugge genieten van andere Belgische specialiteiten, zoals wafels en frieten.

Hotelidee.be maakt gebruik van cookies
Hotelidee.be is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.be